DermaOxy - Product of Denmark

INFUZIJA ČISTIM KISEONIKOM

DermaOXY je tretman kiseonikom koji predstavlja sintezu dejstva MEDICINSKOG aparata i preparata a rezultati su uočljivi NAKON PRVOG TRETMANA!

Koncept dermaOXY tretmana kiseonikom zamišljen je da deluje u skladu sa kožom. Naročit akcenat je na izboru sastojaka koji deluju u skadu sa prirodnim procesima, kako bi se postigli trajni efekti na zdravlje, vlažnost i strukturu kože. Odabrane sirovine imaju dokazan efekat protiv starenja, sa fokusom na smanjenje bora i na hidrataciju, kako bi se postigla zdravija koža uopšte.

 Nema hirurških intervencija

 Nema injekcija

 Optimalni sastojci za kožu, podstiču proizvodnju kolagena i elastina

 Vidljivi rezultati posle 20 minuta

 Rezultat je predivna koža!

Kako funkcioniše?

Tretman kiseonikom koristi prednosti čistog vazduha pod visokim pritiskom, kako bi blagotvorni i aktivni sastojci stigli duboko u dermalne slojeve kože, gde mogu zaista uticati na suzbijanje znakova starenja.

Naša koža je otporna na egzogene supstance zbog čega se kreme i serumi, sami po sebi, uglavnom zadržavaju na površinskom, epidermalnom sloju kože. Zbog toga je potrebna jača sila pritiska, kako bi aktivni sastojci dermaOXY seruma prodrli do dermalnog sloja i zato je tretman kiseonikom tako efikasan.

DermaOXY serum, koji sadrži sve sastojke sa efektom protiv starenja, koji pod pritiskom i uz pomoć kiseonika prodire od epidermalnog do dermalnog sloja kože. Ovaj serum sadrži mnoštvo aktivnih komponenata koje deluju protiv bora kao što su hijaluronska kiselina, koja hidrira kožu i retinol koji stimulište obnavljanje ćelija.

Uz pomoć vazduha sa 90% koncentracijom kiseonika aktivni sastojci prodiru dublje u kožu, sve do dna dermalnog sloja. Visoka koncentracija kiseonika aktivira komponente seruma i njihov efekat protiv starenja, kao i sposobnost kože da ih apsorbuje. Ovim se osigurava prodiranje seruma što ima za rezultat upadljivo smanjenje bora i tankih linija već nakon 20 minuta tretmana.

Najčešća pitanja

Koliko traje tretman?

DermaOxy tretman kisonikom traje od 60 do 80 minuta od kojih 10 minnuta odvajamo za konsultacije.

Kako negovati kožu kod kuće?

Nakon temeljnih konsultacija sa Vama, predložićemo Vam program nege prilagodjen Vašim potrebama, koji igra veoma važnu ulogu u celokupnom planu tretmana.

Koliko tretmana mi je potrebno?

Preporuka je da se inicijalno uradi serija od 4 do 6 tretmana, u zavisnoti od stanja kože. Nakon toga, potrebno je raditi održavanje jednom u 2 meseca. Medjutim, obzirom da su rezultati DermaOxy tretmana vidljivi nakon samo 20 minuta, možete ih raditi i pojedinačno, pre važnih događaja na kojima želite da predstavite najbolju verziju sebe.

Kolika je pauza potrebna između tretmana?

Kada se rade u seriji, pauza izmedju tretmana je 7-10 dana.

ŽELITE DA ODMAH REZERVIŠETE SVOJ TERMIN?

ONLINE ZAKAZIVANJE