MANIKIR

DOŽIVITE OPUŠTAJUĆE ISKUSTVO

Za lepe i negovane nokte

Kao što postoje različiti tipovi kose i kože, tako postoje i različiti tipovi noktiju koji zahtevaju individualni pristup. Bilo da su Vaši nokti suvi, oštećeni nakon korišćenja gela, normalni, tanki, slabi, listaju se, neravne su nokatne ploče, itd. TopSun ima tretman za Vas.

NEGA PRIRODNIH NOKTIJU

BCL MANIKIR SISTEM
BCL Manikir sistem je prvi sistem bez parabena sa prirodnim ekstraktima koji direktno pružaju uočljive rezultate. Bogat je citrusima, vitaminima i anti-oksidantima.

EXPRES MANIKIR

ZOYA
Zoya lakovi za nokte dostupni su u najfinijim svetskim salonima i spa centrima i vrlo često su rangirani na vrhu liste mnogih modnih magazina i magazina o zdravom životu.

Ovi prirodni lakovi za nokte, dizajnirani da ne sadrže većinu opasnih toksina, obezbeđuju najdužu postojanost na prirodnim noktima.

Većina korisnika odlučuje se upravo za Zoya lakove zbog neverovatne postojanosti i ogromnog izbora boja sa dopunom kolekcije 4 puta godišnje.

TRAJNI LAK

Traje kao gel, nanosi se kao lak!
JEDINSTVENI GEL U BOCICI ZA NEGU PRIRODNIH NOKTIJU

Dugotrajni lak za nokte - soak off!

Inovacija u svetu nege lepih i prirodnih noktiju svakako je dugotrajni lak za nokte. Proizvod je dobijen ukrštanjem dugotrajnog laka za nokte i gela i njegovu osnovnu prednost predstavlja kombinacija smole i polimera koji štite prirodne nokte. Osim toga lako se aplikuje na prirodne nokte tehnikom lakiranja, postoji veliki broj nijansi, a njegova postojanost 3-4 nedelje omogućiće Vam čvrste i sjajne nokte bez listanja i skidanja boje. Nakon toga, trajni lak se odstranjuje sa nokta otapanjem za samo par minuta.

TopSun ima u ponudi preko 500 boja trajnih lakova najpoznatijih svetskih proizvodjaca: Harmony Gelish, CND Shellac, Jessica Geleration i IBD. Odaberite svoju novu omiljenu boju!

GEL

BRILL BIRD
U reči BrillBird "Brill" simbolizuje Brilijant, dragi kamen koji je beskrajno čist i zvezdano sjajan iz svih uglova a ipak istovremeno snažan i večan. BrillBird gelovi su dizajnirani tako da budu potpuno brilijantni, sjajni, otporni na vreme i neverovatno snažni. Stvoreni su da traju!

SPECIJALNE PONUDE

Budite u toku! Sve informacije o aktuelnim popustima, promocijama i novinama.