TOP SUN

DOĐITE... DA SE DRUŽIMO... I ULEPŠAMO VAS.

DOĐITE...

TopSun je mesto gde se možete opustiti dok se mi bavimo Vašim potrebama!

Još od svog otvaranja 2011. godine,  kroz različite segmente  tretiranja lepote, trudimo se da Vaš boravak u salonu učinimo nezaboravnim. Pažljivo biramo sve preparate i uređaje kojima radimo, sa ciljem pružanja najkvalitetnije usluge.

DA SE DRUŽIMO...

Ali od svih elemenata koji TopSun čine jedinstvenim mestom u gradu, najvažniji  je ljudski element. Naš cilj je da zaposlimo talentovane i profesionalne ljude kojima je STALO.

Želimo da okupimo radnike koji će se postarati da naši klijenti dobiju vrhunsku uslugu i vrhunski tretman.

I ULEPŠAMO VAS.

Bilo da se radi o brzoj depilaciji voskom, opuštajućoj masaži, manikiru ili pedikiru pre važnog događaja, tretmanu podmladjivanja  ili rešavanju bilo kog drugog problema kože ,  naše osoblje je tu da se pobrine o Vama.  Ali pored vrhunskih proizvoda i tehničke ekspertize, naša posvećenost HIGIJENSKIM STANDARDIMA i pridržavanje svetski ustanovljenim precedurama ne čini TopSun samo odličnim mestom za obavljanje tretmana, već i mestom na koje možete biti ponosni što posećujete.

ZAŠTO ODABRATI NAŠ SALON?

Jer pored toga što mislimo o Vašoj lepoti, mislimo i o Vašem zdravlju, svakodnevno pooštravajući higijenske kriterijume i prilagođavajući se svetskim sanitarnim standardima. Neki od principa kojih se pridržavamo u svakodnevnoj praksi su :

Kod tretmana lica ili tela piling, mikrodermoabraziju ili stimulaciju kože iglicama radimo aplikatorima za JEDNOKRATNU UPOTREBU!

Nakon svakog manikira / pedikira TURPIJE Vam poklanjamo, dezinfikujemo i čuvamo u kutiji sa Vašim imenom do sledeće upotrebe ili bacamo,

Pedikir kadice oblažemo plastičnim ulošcima za jednokratnu upotrebu,

Sve drvene instrumente kao što su špatule za nanošenje voska za depilaciju  bacamo nakon kontakta sa kožom

Vršimo sterilizaciju instrumenata toplim vazduhom, temperature do 200°C u profesionalnim sterilizatorima.