MASAŽE

OSLOBODITE SE STRESA!

Specifične masaže, od kojih se svaka induvidualno prilagođava klijentu prema njegovom afinitetu, problemu ili želji pomažu da se telo oslobodi stresa i napetosti dok uživate u mirisima čarobnih eteričnih ulja. Baš kao što je nekada služila drevnim civilizacijama za lečenje i okrepljenje, masaža je i nama jednako blagotvorna i okrepljuća.

RELAX MASAŽA

MASAŽA POTPUNO PRIRODNIM ULJIMA BEZ PARABENA.
Relax masaža je blaga prijatna manuelna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Za cilj ima negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora kao i ralaksaciju mišića. Može obuhvatiti celo telo ili parcijalno (leđa, noge, stopala, ruke, lice..)

MASAŽA SVEĆOM

Masaža toplim voskom sveće je novitet u svetu wellness-a. Sveća napravljena od specijalnog voska za masažu se upali, vosak se topi i pretvara u aromatično ulje za masažu. Aromatično ulje obogaćeno različitim mirisima ispušta divne mirisne note, kako na koži, tako i u ambijentu gde se radi masaža. Blagotvornim dejstvom masaže u kombinaciji sa različitim hranljivim uljima sveće postiže se efekat opuštanja tela i otvaranja svih čula.

ANTI-CELULIT MASAŽA

Preporučuje se osobama koje imaju problem sa celulitom, vezivnim tkivom, slabom prokrvljenošću i cirkulacijom. Masaža je intenzivnija kako bi se pospešila cirkulacija i uklonile masne naslage.

Moramo naglasiti da u prirodnom rešavanju problema celulita rezultate ne možemo očekivati odmah. Masaža mora biti uporna i intenzivna, a tretmane treba ponavljati u seriji od 10 ili više, uz korišćenje raznih anticelulit gelova, pakovanja, emulzija, u zavisnosti od tipa Vašeg celulita i kože .

SPECIJALNE PONUDE

Budite u toku! Sve informacije o aktuelnim popustima, promocijama i novinama.