TRETMANI TELA

DOŽIVITE OPUŠTAJUCE ISKUSTVO

I REŠITE PROBLEM

Ukoliko imate problema sa masnim naslagama ili celulitom, naši stručni terapeuti će Vam predložiti odgovarajući tretman tela.

KAVITACIJA - TRETMAN MRŠAVLJENJA
ŠTA JE KAVITACIJA?
Kavitacija je bezbolna i neinvazivna metoda bazirana na ultrazvuku, koja omogucava brzo, sigurno i efikasno uklanjanje lokalnih masnih naslaga na stomaku, stražnjici, bedrima, bokovima, kolenima, nadlakticama, kako kod žena tako i kod muškaraca!

Metoda kavitacije koristi ultrazvucne telase odredjene frekvencije, fokusirane kroz kožu na tacno odredjenu dubinu, ciljajuci masne celije u potkožnom tkivu. Tako usmerena energija talasa deluje iskljucivo na masne celije, gde dolazi do pucanja membrane i izlivanja masnoce u medjucelijski prostor. Odatle se putem prirodnih procesa uz pomoc prisutnih enzima masnoca razgradjuje na glicerol i više masne kiseline i limfnim sistemom eliminiše iz organizma. Glicerol odlazi u venski krvotok , a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju kao i masnoca koju unosimo putem hrane. Deo razgradjene masnoce se može sagoreti kroz fizicku aktivnost. Zbog svega toga, preporuka je da se posle tretmana kavitacije uradi limfna drenaža, potrebno je piti barem 2l vode, korigovati ishranu i pojacati fizicku aktivnost ili se podvrgnuti tretmanu elektrostimulacije mišica.

Bitno je istaci da napredna tehnologija ultrazvucne kavitacije selektivno razbija potkožne masne celije, dok koža, krvni sudovi, nervi, mišici ostaju netaknuti. Tajna je u tacno odredjenoj frekvenciji ultrazvuka na koji reaguju iskljucivo masne celije. Nakon, i u toku tretmana nema bolova, neprijatnosti te se klijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
KOJI SU EFEKTI TRETMANA?
  Preoblikovanja figure i uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga
  Smanjenja naslaga celulita
  Poboljšanja kvaliteta kože, vezivnog tkiva i lokalne cirkulacije usled koršcenja specijalizovanih seruma prilikom izvodenja kavitacije
KADA SU VIDLJIVI REZULTATI TRETMANA?
Rezultati su vidljivi odmah po uradjenom tretmanu. Obavezno je merenje pre i posle tretmana, gde konstatujemo gubitak obima u proseku 2-4cm, u zavisnosti od tretirane regije.
KOME JE NAMENJEN TRETMAN?
Kavitacije je idealna metoda za zdrave osobe oba pola, starosne dobi od 18-65 godina, koje ne mogu da se oslobode upornih masnih naslaga na odredjenim delovima tela, bez obzira na dijete i vežbe.
KOME NIJE NAMENJEN TRETMAN?
Ova metoda se ne radi u toku trudnoce, kao i u periodu laktacije, kod postojanja metala u telu, dijabetesa, epilepsije, ozbiljnih oboljenja jetre i bubrega, povišenog holesterola, tumora i sl. Takodje je vrlo bitno istaci da se kavitacija bori protiv lokalizovane masnoce, a ne protiv gojaznosti.
KAKO SE IZVODI TRETMAN KAVITACIJE?
Uz konsultaciju sa terapeutom klijent bira zonu tretiranja.
KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?
Tretmani se rade jednom nedeljno uz pratecu limfnu drenažu. Broj tretmana se odredjuje individualno posle uradjene konsultacije i pregleda. U proseku potrebno je 3-7 tretmana po regiji.

TRETMAN RADIO TALASIMA

ŠTA JE TRETMAN RADIO TALASIMA?
Radiotalasni lifting je retman sa višestrukim efektom, pre svega sjajan za poboljšanje izgleda i zatezanje kože. I to kože celog tela. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće je tretirati regije ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.

Radio talasi su se pokazali i kao jako mocan tretman u borbi protiv celulita. Zahvaljujuci toplotnom efektu poboljsavaju cirkulaciju kao i ubrzavanje linfe koja je odgovorna za izbacivanje toksina iz organizma koji su odgovorni za formiranje celulita u potkoznom tkivu.Potrebna je serija od 6-8 tretmana na svaki 5 dan. U borbi ptotiv celulita radio talasi se mogu kombinovati i sdrugim procedurama kao sto su anticelulit masaza, mezoterapija protiv celulita.

Radio talasi su se pokazali i kao fantasticno resenje za sve opustene koze na butinama gde je doslo do prirodne degeneracije elasticnih vlakana.