BDR "CLEAR AND FRESH" tretman

Korektivni tretman za masnu i problematičnu kožu.

Akne se mogu javiti kod muškaraca i žena svih starosnih grupa, a ne samo kod tinejdžera. Bakterije iz akni hrane se sebumom, prirodnom masnoćom iz kože. Kada koža proizvodi previše sebuma, on se u kombinaciji sa izumrlim ćelijama sa površine kože gomila na površini kože i zatvara pore, što dovodi do akni.

Korišćenjem napredne tehnologije i aktivnih supstanci BDR preparata, bakterije koje prouzrokuju stvaranje akni se uništavaju, pore se oslobađajaju i reguliše se nivo proizvodnje sebuma vraćajući kožu u zdravo, izbalansirano stanje.

  Smanjuje razmnožavanje akne bakterija

  Reguliše sebum, matira i ima anti-inflamatorni efekat

  Umiruje i čisti kožu

  Smanjuje pore, zaglađuje i osvežava kožu

Procedura

Korak 1

Piling AHA kiselinama optimalne koncetracije i PH vrednosti.

Korak 2

Patentirana BDR piling tehnologija zaglađuje površinu kože, značajno smanjujući vidljivost proširenih pora, a takođe pomaže u čišćenju kože.

Korak 3

BDR specijalno formulisana linija za tretmane lica sa mikronizovanim srebrom ujednačava kožu i reguliše proizvodnju sebuma smanjujući upalne procese na koži i pojavu novih akni.

Korak 4

Tretman završavamo BDR Gel Maskom koja pruža izuzetno iskustvo za klijenta, a dugotrajan efekat za kožu. Jedinstvene umirujuće i rashlađujuće konzistencije, ova maska otvara kožu i u nju oslobađa visoko efikasne aktivne supstance. EGF povećava volumen ćelija. Morski kolagen, ekstrakt algi i hijaluron obezbeđuju intenzivnu hidrataciju. Koža je zaglađena, a ten osvežen.

Korak 5

PLAVO SVETLO. Visoka efikasnost umirujućeg plavog svetla je naučno dokazana. Specifična svetlosna dužina diodne svetlosti ima antibakterijsko dejstvo (uništavanje porfirin bakterija u aknama) i popravlja raspoloženje.

Najčešća pitanja

Koliko traje tretman?

BDR “Clear and Fresh” tretman traje između 60 i 70 minuta od kojih 10 minuta odvajamo na konsultacije.

Kako negovati kožu kod kuće?

Nakon temeljnih konsultacija sa Vama, predložićemo Vam program nege prilagodjen Vašim potrebama, koji igra veoma važnu ulogu u celokupnom planu tretmana.

Koliko tretmana mi je potrebno?

Kako bismo postigli značajne i trajne rezultate važno je da kožu tretiramo tokom celog ciklusa obnavljanja. Naša koža se obnavlja svakih 28-40 dana, stoga predlažemo jedan tretman nedeljno od 4 do 8 nedelja, a nakon toga održavanje rezultata jednom mesečno.

Da li se BDR tretmani mogu raditi leti?

DA!